Akció!

Villanófényes epiláló készülék

29 980 Ft 21 980 Ft

Legyen bőröd selymesen sima a legmodernebb technológiával!
Miért költenél százezreket a szalonba, ha töredékéért is ugyan azt a hatást érheted el a saját otthonod kényelmében. Ráadásul a nagy számú villanásoknak köszönhetően, akár az egész család használhatja. Nők és férfiak
egyaránt.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Értékelések

  Szabó Csilla Igazolt vásárló
  Csak egy hónapja használom ezt a készüléket, de eddig határozottan elmondhatom, hogy vannak eredmények! Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy milyen egyszerű a használata. Határozottan sokkal kényelmesebb és költséghatékonyabb, mint ha szalonba mennék lézeres kezelésre. Összességében elégedett vagyok a vásárlással!
  Hasznos?
  0 0
  Villanófényes epiláló készülék photo review
  Klaudia Igazolt vásárló
  Azért adtam 4 csillagot, mert picit sokára kaptam meg a terméket, készlethiány miatt, viszont így kaptam kedvezményt :-) Maga termék tényleg hatékony, könnyű használni és valóban nem fáj. Én a lábaimon kezdtem el használni. Sajnos elég erős ott a szőr ezért eléggé szkeptikus voltam. De mint látjátok a kitartás meghozta gyümölcsét. És annyira jó, hogy nincsenek gyulladt szőrtüszők, mint borotválás után. Ajánlom mindenkinek! Köszönöm silkiness.hu!
  Hasznos?
  0 0
  Villanófényes epiláló készülék photo review
  Judit Igazolt vásárló
  Szuper kis készülék. Könnyen használható. Én hónaljban kezdtem el használni és már a második alkalommal észrevettem, hogy ritkább lett a szőr. Csak ajánlani tudom.
  Hasznos?
  0 0
  Villanófényes epiláló készülék photo review
  Zsuzsa Igazolt vásárló
  Szuper jó terméket. Nagyon izgultam az első használatkor, de azt kell mondjam nincs mitől tartani. Tényleg nem fájdalmas a kezelés. 4 hete használom és már alig látni szőrszálakat. de beszéljen helyettem a fotó
  Hasznos?
  0 0
Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Add another image

Ennyi időt vesz igénybe egy-egy testrész kezelése

Szin

Fehér, Pink